Wie is WestlandUtrecht Bank

WestlandUtrecht Bank beheert voor haar bestaande klanten hun hypotheken, verzekeringen en vastgoedfinancieringen. Sinds 1 december 2012 worden er geen hypotheken meer verstrekt aan nieuwe klanten.

WestlandUtrecht Bank specialiseert zich verder in het beheer van hypotheken, verzekeringen en vastgoedfinancieringen. Door deze specialisatie kunnen we nog beter inspelen op de behoeften van bestaande klanten en de veranderende eisen in deze tijd.
Heeft u al een hypotheek bij WestlandUtrecht Bank dan kunt u rekenen op voortzetting van onze dienstverlening.

Herstructeringsplan
De geschiedenis van WestlandUtrecht Bank gaat terug tot het eind van de negentiende eeuw namelijk 1882. Sinds 1991 is WestlandUtrecht Bank onderdeel van ING. Eind 2012 bereikte ING overeenstemming met de Nederlandse staat en de Europese Commissie over een herstructureringsplan. Dit plan is in juli 2013 geƫffectueerd.
WestlandUtrecht Bank heeft een portefeuille van ca. 30 miljard Euro en circa 80.000 klanten. Er werken in Amsterdam circa 250 medewerkers. In onze jaarcijfers is te lezen dat we over 2012 een winst maakten van ruim 100 miljoen Euro. WestlandUtrecht Bank is daarmee een middelgrote Nederlandse bank.

Wij nemen graag contact met u op!

Top