Uw lijfrente komt vrij en nu?

Betrouwbaar advies voor uw lijfrente die vrijkomt

Het is zover, uw lijfrente komt vrij. Is het de beste keuze om de lijfrente te laten uitkeren of om juist door te sparen? Vragen waarvan het antwoord afhankelijk is van uw persoonlijke situatie en wensen, welke wij volledig onafhankelijk voor u beantwoorden en een passend advies voor uw vrijkomende lijfrente op maat samenstellen. Neem vrijblijvend contact met ons op, wij adviseren u graag verder.

Uw lijfrente komt vrij, welke opties zijn zijn?

Als uw lijfrente vrijkomt heeft u twee opties; de lijfrente laten uitkeren of uw kapitaal verder opbouwen.

1. Lijfrente periodiek laten uitkeren

Uw lijfrente komt vrij en laat het vrijgekomen kapitaal in een lijfrente uitkeren. Zo ontvangt u elke maand een vast bedrag op uw rekening. U kunt ervoor kiezen het vrijgekomen lijfrentekapitaal over een aantal jaar uitgekeerd te krijgen of levenslang. Als u voor het laatste kiest, ligt de maandelijkse uitkering van de lijfrente lager dan wanneer u de lijfrente voor een kortere periode laat uitkeren. Voor het uitkeren van de periodieke lijfrente heeft u keuze uit twee opties:

  • Uitkeren via Direct Ingaande Lijfrente
  • Uitkerende bankspaarrekening

2. Lijfrente verder opbouwen voor groter kapitaal

Uw lijfrente komt vrij, maar toch liever de uitkering uitstellen voor het verder opbouwen van uw kapitaal? Dan is dit uiteraard ook mogelijk. Houdt er hierbij rekening mee dat dit mogelijk is tot 1 juli van het jaar waarin u 70 wordt.

Waarom u kiest voor Verzekeringsadviseur Beijer?

  • Wij zijn volledig onafhankelijk
  • U ontvangt gegarandeerd het beste advies voor uw vrijkomende lijfrente
  • Volledig op maat met een persoonlijk adviesrapport
  • Wij werken alleen met ervaren specialisten
  • Tarieven altijd vooraf bekend, geen "verborgen" kosten

Een offerte voor uw vrijkomende lijfrente?

Wij begrijpen dat u niet direct weet welke keuze het beste is voor uw situatie. Daarom komen onze lijfrente specialisten graag met u in contact om u hierover te informeren. Volledig onafhankelijk.

Wij nemen graag contact met u op!

Top